Memurlar kirasını ödediğinde maaşı bitiyor

Memurlar kirasını ödediğinde maaşı bitiyor
TEÇ Sen Genel Başkanı Ümit Demirel: Memurlar kirasını ödediğinde maaşı bitiyor..memur maaşlarını bu hale getiren yetkili sendikanın suya sabuna dokunmayan

Demirel: "Besle Kargayı, Oysun Gözünü!"

DEMİREL :"Bunlar Yetkiyi Almadan Önce DEVLET MEMURLARI;

Devlet Memurları Ev ve Araba Alabiliyordu. Kiralarını, Faturaları Dert etmiyordu. Çarşı Pazar Alışverişini Rahat Rahat Yapabiliyordu. Çocuklarını Okutabiliyor ve Evlendirebiliyordu. Hatta emekli Olduklarında Sıkıntısız Evini Alabiliyorlardı. Torunlarına Oyuncak Alabiliyorlardı.

   WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Bunlar Sayesinde Memur Maaşları Asgari Ücretin Bile Altında Kaldı. Bugün En Düşük Memur Maaşı 10.522 lira iken, Asgari Ücretlinin Maaşı 8500+ Yol ve Yemekle birlikte 12.000-13.000 liraya ulaştı.

Türkiye geneli ortalama kiralar 10 bin bandına yerleşmiştir. Devlet memurları kirasını ödediğinde maaşı bitiyor. Bugün Kamu işçilerine verilen %45 zam ile birlikte memur maaşlarını bu hale getiren yetkili sendikanın suya sabuna dokunmayan, boş, anlamsız ve sonuca tesir etmeyen açıklamaları bile bize şu atasözümüzü hatırlatıyor!

BESLE KARGAYI, OYSUN GÖZÜNÜ!

Ümit DEMİREL-TEÇ-SEN Genel Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.