Meral Akşener'den EYT ve 3600 ek gösterge tepkisi

Meral Akşener'den EYT ve 3600 ek gösterge tepkisi
İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılan EYT'liler hakkında konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.

Konuşmasına 15 Temmuz darbe girişimine değinerek başlayan Akşener, "Yarın 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının 5'inci yıldönümü. Milletimiz meşrutiyetten bu yana tercihini hep demokrasiden ve milli iradenin üstünlüğünden yana kullanmıştır. Darbecilere en ağır bedelleri ödetmiştir. 15 Temmuz şehitlerimizi anıyorum" dedi.

Perteklerin köprü sorununa değinen Akşener, 3600 ek göstergesi benzetmesi yaptı. Aklener iktidara kürsüden seslenirken, "kimse sana EYT’lilerin haklarını gündeme getirme.” demez. dedi.

Akşener, şöyle konuştu: 

"Ben aynı zamanda emekliyim. Devletime 9 bin 500 işgünü prim ödedim. Aldığım maaş bin 100 lira.

Bu hak mı? Bu reva mı?” Bir başka market sahibi vatandaşımız diyor ki; “Geçen hafta 50 liraya aldığımız salça, bu hafta 55 lira. Alışveriş yapan benim komşum.

Ona fiyatı söylemeye ben utanıyorum, ülkeyi yönetenler utanmıyor.” Ayrıca, Perteklilerin bir de köprü sorunu var. Binali Yıldırım’la birlikte, seçim döneminde söz vermişsiniz.

Sonra, aynı 3600 ek gösterge sözünüz için yaptığınız gibi, kulağınızın üstüne yatmışsınız.

"KİMSE EYT'LİLERİN HAKLARINI GÜNDEME GETİRME DEMEZ"

Milletimiz bize, muhalefet etme görevi verdi. Bizim muhalefet anlayışımız, sorumlu bir muhalefet yapmayı emreder. O yüzden, yorulmadan milletimizi dinliyor, koltuklarımızı değil, ayakkabılarımızı eskitiyoruz. Gördüğümüz, dinlediğimiz eksikleri, yanlışları, bu kürsüden dile getirip, iktidarı uyarıyoruz. Bunu yaparken de, çözüm önerilerimizi tüm Türkiye ile paylaşıyoruz. Dünyada hiçbir demokraside, iktidar, muhalefete;

“Enflasyondan, döviz kurundan, yüksek faizden bahsetme.” demez.

“İşsizlikten, pahalılıktan, kuşa dönmüş maaşlardan bahsetme.” demez.

“3600 ek göstergeyi,

EYT’lilerin haklarını gündeme getirme.” demez.
enbursa.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum