Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon ihalesini Yapı Kredi Bankası kazandı

Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon ihalesini Yapı Kredi Bankası kazandı
Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlü tarafından gerçekleştirilen maaş promosyon ihalesi kişi başı 15.000 TL ile Yapı Kredi Bankasında kaldı

Promosyon ihalesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabından şu şekilde duyuruldu:

İLÇEMİZDE ÇALIŞANLARIMIZIN PROMOSYON İHALESİ TAMAMLADI

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda yürütülen banka promosyon çalışması tamamlanarak sonuçlandı. Buna göre Kulu Yapı ve Kredi Bankası ile 3 yıllığına 15.000 TL sözleşme imzalandı. 

Haziran aynından bu tarafa yaptığımız 3. ihale sonucunda en uygun teklifi veren Kulu Yapı ve Kredi Bankası ile üç yıllığına promosyon anlaşmasına varılmıştır. Buna istinaden ağustos 15 -20 arasında  kişi başı 15.000 TL promosyon ödemesi banka tarafından gerçekleştirilecektir. Promosyon ödemesinden yararlanan personelin tayini çıktığı takdirde geri ödeme istenmeyecek olup, yeni gelen personele de kalan aylar mukabilinde promosyon ödemesi yapılacaktır.  

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Kredi kartı aidatı ve hesap işletim ücreti alınmayacak olup, hafta içi 9:00-16:00 saatleri arasında eft ve havale işletim ücreti de alınmayacaktır. Bu süreçte özverili çalışmalarından dolayı ihale komisyonu üyesi arkadaşlarımıza, teklif veren bankalara, en uygun teklifi veren  Yapı ve Kredi Bankasına  teşekkür eder,  öğretmenlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

Kulu İlçe MEM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum