Milli eğitim müdürü görevden alınıp, şube müdürü olarak atandı

Milli eğitim müdürü görevden alınıp, şube müdürü olarak atandı
Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener görevden alındı mı? Yerine atanan Tayfun ÖZYOLCU Kimdir?

İstanbul’da bir ilçe milli eğitim müdürlüğüne daha atama yapıldı.

İstanbul Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü görevden alınıp İstanbul İl Müdürlüğü emrine şube müdürü olarak atandı.

İlçe müdürü Necati Yener yerine ise Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu atandı.

Tayfun ÖZYOLCU Kimdir?

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

1982’de doğan Tayfun ÖZYOLCU; Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü bitirdi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Antrenörlük Eğitimi Anabilim Dalı, Hareket ve Antrenman Bilimleri programında tezli yüksek lisans eğitimini tamamladı. Ayrıca Atatürk Üniversitesi, Adalet Bölümü mezunudur. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

      ÖZYOLCU, 2006 yılında öğretmenlik meslek hayatına başlamış olup İstanbul’da; Maltepe, Esenyurt ve Avcılar ilçelerinde öğretmenlik, okul müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü, öğretmenevi müdürlüğü ve ilçe şube müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 2015 yılı itibarıyla Avcılar Asım ve Nurhan KOCABIYIK Öğretmenevi Müdürlüğü yapan Özyolcu, 2018-2020 yılları arasında Avcılar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev almıştır. 27.02.2020 tarihinde İstanbul Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştır. Tayfun ÖZYOLCU evlidir.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

  ÖZYOLCU, İSTKA tarafından desteklenen Çatalca Yenilikçi Uygulamalar Bilişim Merkezi Projesi ile İstanbul Doğadan İlham Alan İnovasyon Biyomimetik Merkezi, ERG Eğitimde İyi Örnekler “Elini Tutuyor, Kapımı Açıyorum” Projesi , TÜBİTAK 4004 “Kod Adı: Avcılar” Projesi , TÜBİTAK 4007 “Bilim Avcılar’ı” projesi, “Sınıfta Ben de Varım”, “Hayallerim Bir Adım Ötede” gibi yerel projelerde ve “Yetişkin Eğitiminde Akıllı Mobil Uygulamaları” , "Traces Of Memories TRAME - Kültürel Mirasın İzleri" , "Empowering Women Athletes EWA - Kadın Sporcuların Güçlendirilmesi" , "Weekend School WS - Haftasonu Okulu" Erasmus + projeleri gibi birçok ulusal ve uluslararası projelerde önemli görevler almıştır.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerin kurucu üyeliğini yapmış,yönetim kurullarında görev almıştır. Uluslararası hakemli dergide “Ortaöğretimde Yönetime Katılma ve Çalışan Tutumlarının Değerlendirilmesi” konulu makalesi yer alan Tayfun ÖZYOLCU’nun çeşitli panel ve sempozyumlarda sunumları bulunmaktadır. “Öğretmene Değer Hayata Değer” sempozyumunun yönetim kurulunda yer almıştır.

kamuajans

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
16 Yorum