Milli Eğitim Şube Müdürü, kendisi hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi!

Milli Eğitim Şube Müdürü, kendisi hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi!
Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Mircan, bir internet sitesinde kendisi hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Şube müdürü Yusuf Mircan'ın açıklamaları şöyle:

Sosyal Medya üzerinden haber yapan "Haber Dairesi"  geçmiş zamanlarda yapmış olduğum düşüncemi ifade ettiğim paylaşımlarımı siyasi olarak haber yapmış ve paylaşmıştır. Herşeyden önce ifade etmek gerekir ki düşünce ve ifade özgürlüğü anayasal bir haktır. Paylaşımlarımın bu kapsamda olduğunu ifade ediyor ilgili haber dairesi isimli yayın kuruluşuna diyorum ki yaklaşık 25 yıllık şerefli mesleki hayatımı itibar suikastine kurban ettirmeyecegimin bilinmesi,  gerekli hukuki yollara basvuru hakkımın saklı tuttuğumu belirtiyorum. Unutmayınız Allah dilemedikçe kula hiç bir zarar gelmez, Allah istemişse de kimse mani olamaz.

"Haber Dairesi" internet sitesinde Şube müdürü hakkında çıkan haber şöyle:

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Konya’nın muhalefet liderini aratmayan şube müdürü

Konya'da Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Mircan’ın sosyal medya paylaşımları muhalefet partilerini aratmıyor. 

Konya’da paylaşımlarıyla muhalefet partilerini aratmayan Milli Eğitim şube müdürü dikkatleri üzerine çekti.

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Yusuf Mircan’ın sosyal medya paylaşımları daha çok hükümetin ekonomi politikalarına ilişkin. Eleştirileri görenler, Mircan için “Şube Müdürü mü ana muhalefet lideri mi?” sorusunu sormaktan kendini alamadı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

konyanin-muhalefet-liderini-aratmayan-sube-muduru.jpegkonyanin-muhalefet-liderini-aratmayan-sube-muduru-009.jpegkonyanin-muhalefet-liderini-aratmayan-sube-muduru-006.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum