Milli Eğitimde acı haber! 2 çocuk annesi şef, evinde ölü bulundu

Milli Eğitimde acı haber! 2 çocuk annesi şef, evinde ölü bulundu
Milli Eğitim Müdürlüğü personeli sevenlerini yasa boğdu! Milli Eğitimde Şef olarak çalışan 41 yaşındaki Özlem Baş evinde ölü bulundu.

Muğla’da milli eğitim müdürlüğü şefi hayatını kaybetti. Menteşe ilçesinde ikamet eden ve il müdürlüğünde şef olan 2 çocuk annesi Özlem Baş hayatını kaybetti.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Biriminde şef olarak görev yapan Özlem Baş evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Baş’ın ölümü öğleden sonra iş yerine gelmeyince arkadaşlarının şüphelenmesi sonucu evine gitmesiyle ortaya çıktı.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk incelemede Özlem Baş'ın hayatını kaybettiği belirledi.

Evli ve 2 çocuk sahibi olan Baş’ın ölümü Muğla eğitim camiasını yasa boğdu.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, sosyal medya hesabından, “Çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin. Ailesine, yakınlarına, çalışma arkadaşlarına ve Milli eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum” paylaşımı yaptı.
Özlem Baş’ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

muğlagazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum