Milliyetçi Hareket Partisinden, Yardımcı Hizmetler Sınıfına 4 Önemli Talep!

Milliyetçi Hareket Partisinden, Yardımcı Hizmetler Sınıfına 4 Önemli Talep!
Milliyetçi Hareket Partisinden, Yardımcı Hizmetler Sınıfını İlgilendiren Açıklama!

MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Yardımcı Hizmetler Sınıfı Personeli için TBMM'de açıklamalarda bulundu. Açıklamaya göre yardımcı hizmetler personeli için Ek gösterge, düşük tazminat yansıtma oranı, düşük iş güçlüğü zammı ve memurluk verilmesi dile getirildi.

Ek gösterge, düşük tazminat yansıtma oranı ve düşük iş güçlüğü zammı verilsin!

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Kamuda çalışma barışı ve verimliliğin sağlanması adına 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na göre yardımcı hizmetler sınıfında hizmetli, teknisyen yardımcısı, aşçı ve buna benzer unvanlarda çalışan ve sayıları yaklaşık 110 bini bulan vatandaşımızın statülerinden dolayı yaşadıkları düşük ek gösterge, düşük tazminat yansıtma oranı ve düşük iş güçlüğü zammı gibi mağduriyetlerin ortadan kaldırılması gerekmektedir.

Memur Kadrolarına Geçirilsin

Yardımcı hizmetler sınıfı personelinin eğitim durumlarına uygun genel idare hizmetleri ve teknik hizmetler sınıfı memur kadrolarına geçişi sağlanmalıdır.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.