Müdür Hamza TOR görevden alındı, 2 gün sonra geri döndü!

Müdür Hamza TOR görevden alındı, 2 gün sonra geri döndü!
Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü Personel Destek Hizmetleri Başkanı Hamza Tor önce görevden alındı sonrar, görevine yeniden atandı.

Hamza Tor hatırlanacağı gibi geçtiğimiz hafta aniden görevden alındı. Görevden alınmasının üzerinden 2 gün geçti jet bir kararla yeniden görevine döndü.

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü kurulduğundan bu yana kurumun üst düzey kademelerinde görev yapan Hamza Tor’un aniden görevden alınması şaşkınlık yaratmıştı.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Görevden alınan Hamza TOR açıklama yaptı

Hamza Tor yaptığı açıklamada bu güne kadar görevini layıkı ile yaptığı için kurumda göreve devam ettiğini ifade ederek,”Benim işime olan aşkım bitmez. Yıllardır Osmaniye’deki sağlık çalışanlarıma ve halkıma hizmet etmek için sürekli çalışıyorum. Aynı heyecan ve aynı şevkle çalışmalarım devam edecek”dedi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Başkan Hamza Tor, göreve yeniden dönmesi dolayısıyla Sağlık Bakanı Prof.Dr. Fahrettin Koca’ya, Milletvekilleri Derya Yanık ve Seydi Gülsoy’a, Ak Parti Genel Merkez Koordinatörü Av. Hamza Tor’a ve Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Servet Alibekiroğlu’na teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

hasretgazetesi80

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum