O müdür soruşturmayla açığa alındı!

O müdür soruşturmayla açığa alındı!
Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü G.K, şikayet üzerine hakkında başlatılan soruşturma nedeniyle Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın talimatıyla açığa alındı.

Aynalı Pazar gazetesinin haberine göre; Çanakkale’de hurdacılık işi yapan bir firma yetkilileri, Tekzen bölgesinde belediyeye ait alandaki hurdaları satın almak için Park ve Bahçeler Müdürü G.K ile irtibata geçti.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

Hurdaların satın alımı konusunda G.K ile anlaşan firma yetkililerine, hurdaların bir bölümünü içeren ilk parti teslimatı yapıldı. İkinci parti teslimatın yapılmaması üzerine firma yetkilileri, Çanakkale Belediyesi’ne başvurarak, ödedikleri paranın geri kalan kısmının iade edilmesini ya da hurdaların eksiksiz bir şekilde taraflarına teslim edilmesini istedi.

Firmanın başvurusu üzerine, ihalesiz hurda satışı yapıldığı iddiasıyla, Park ve Bahçeler Müdürü G.K hakkında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın talimatıyla soruşturma açıldı.

Tarafların iddialarını dinleyen ve soruşturma açılması talimatı veren Başkan Gökhan’ın, ilk iş olarak Park ve Bahçeler Müdürü G.K’yi açığa aldığı öğrenildi.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından hazırlanacak dosyanın ise savcılığa teslim edileceği belirtildi.
canakkaleyorum

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.