Okullar açılmadan 21 il müdürü daha değişecek!

Okullar açılmadan 21 il müdürü daha değişecek!
MEB'de hafta sonuna kadar 21 il müdürü görevden alınacak. Edinilen kulis bilgilerine göre eğitim öğretim başlamadan yaklaşık 20 İl Müdürü daha değişecek

Milli Eğitim Bakanlığında yapılan görev değişimi sonrası; Hatay, Bursa, Eskişehir, Trabzon, Tunceli, Kirklareli, Rize, Malatya, Şanlıurfa, Adana, Van, Antalya, Erzurum, Kars, Kastamonu, Zonguldak ve Bingöl olmak üzere toplamda 18 İl Milli Eğitim Müdürlüğünde değişim yaşandı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Okulların açılmasına kısa bir süre kala ;Ankara kulislerinde , eğitim öğretim başlamadan önce yaklaşık olarak 20 İl Milli Eğitim Müdürlüğünde daha değişikliğe gidileceği konuşuluyor.

Kamuajans.com alarak aldığımız bilgilere göre İstanbul, İzmir , Balıkesir, Konya, Kayseri, Sivas, Kırıkkale, Ağrı, Batman, Aksaray, Aydın, Yalova, Tekirdağ, Samsun, Muş, Mardin, Maraş, Denizli, Tokat, Manisa, Niğde ve Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde bu hafta sonuna kadar değişikliklerin yaşanacağı ifade edildi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

kamuajans

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
47 Yorum