Promosyon 8 kat artırılarak 24 bin liraya çıkartıldı

Promosyon 8 kat artırılarak 24 bin liraya çıkartıldı
Adana Büyükşehir Belediyesi, işçilere 24 bin lira promosyon ödeyecek. Belediye Başkanı Karalar, "İşçi sayısına göre kıyaslandığında 24 bin liralık rakam bir rekor" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, personelin promosyon oranının 8 kat artarak 24 bin liraya çıktığını açıkladı.

ANKA'nın haberine göre, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda da işçilere promosyon müjdesi veren  Zeydan Karalar, işçi sayısına göre kıyaslandığında 24 bin liralık rakamın bir rekor olduğunu söyledi.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Göreve geldikleri günden itibaren emekçinin daha fazla para almasını sağlayan temelleri attıklarını anlatan Karalar, “Benim tavrım, ömrüm boyunca emekten ve emekçiden yana oldu. Emeğin en yüce değer olduğunu hep söylemişim ve gereğini yapmışım. Adana Büyükşehir Belediyesi’nde emekçi kardeşlerimizle birlikte, halkımıza, hemşehrilerimize daha fazla hizmet etmeye devam edeceğiz. Çok zor şartlarda devraldığımız Adana Büyükşehir Belediyesi’nde önemli hizmetleri kendi kaynaklarımızla, borçlanmadan yapabilir hale geldik. Her geçen gün daha da iyi hale geliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Vatanını en çok sevin işini en iyi yapandır.’ Hepimiz vatanseveriz ve o yüzden işimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Biz belediyemizin olanaklarını artırdıkça, çalışanımızın durumu da daha iyi hale gelecek” diye konuştu.
gazeteduvar

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.