Sağlıkçıların 2024 nöbet ve icap nöbeti ücreti yayımlandı

Sağlıkçıların 2024 nöbet ve icap nöbeti ücreti yayımlandı
2024 yılında sağlık personeline normal nöbet, riskli birim nöbeti, resmi ve dini bayram nöbeti kaç lira ödenecek?

Eğitim görevlisi, başasistan, uzman tabip, eczacı, diş tabibi, diğer sağlık personeli 2024 yılı ilk yarısında ne kadar icap ve nöbet ücreti alacak.

Sağlık personeli 2024 Ocak-Temmuz döneminde dini ve resmi bayramlarda nöbet ücreti kaç lira olacak? 2024 icap nöbeti ve nöbet ücreti belli oldu.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Sağlık Bakanlığı maaş ve döner sermaye mutemeti Serkan Kafalı tarafından nöbet ücretlerine dair hazırlanan tablo ve açıklama şöyle:

4. madde de yer alan "nöbet ücretlerine ait tabloyu ayrıca..." yayımlayacağımı söylemiştim. Merkez Bankasının yıl sonu tahmini olan %58 enflasyona göre hazırlandı nöbet ücretleri. Bu rakamlar 2024 ocak ayında artış veya azalış gösterebilir. Sebebi ise; geçerli olacak enflasyonun o tarihte netleşmesidir.
 

ResimResimResim

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Şimdi tablodaki rakamları şuan ki ücretlerle karşılaştırıp vay bee ne kadar zam gelmiş diye kendinizi gaza getirmeyin. Bunun nerdeyse 3te 2si enflasyon farkından gelmekte. Toplu sözleşmede alınan zamdan değil. Hatırlarsanız Memur Sen  de birazdan benim yayımlayacağım rakamlara yakın bir tablo paylaştı ve üzerinde sağlık-sen kazanımı sayesinde yazdı. Bu yüzden sanmayın ki adamlar gerçekten doğru söylüyormuş  bakın Serkan KAFALI' da aynısı paylaştı. Evet nöbet ücretleri ocak ayında bu rakamlara gelecek aşağı yukarı ama bu emin olun sağlık-sen' in kazanımı sayesinde değil enflasyonun yıkıcı etkisinden.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.