Toplu İş Sözleşmesiyle maaşlarda yüzde 80 zam!

Toplu İş Sözleşmesiyle maaşlarda yüzde 80 zam!
DİSK/Genel-İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Metin Ceylan, Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin karşılıklı anlaşma ile sonuçlandığını söyledi.

Anlaşma sağlandı, imzalar atıldı

Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine ilişkin açıklama yapan DİSK/Genel-İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Metin Ceylan; “Sendikamız ile ÇAKAB Çanakkale Lapseki Umurbey Kepez Çardak İl Özel İdare Katı Atık Yönetim Birliği Personel Ltd. Şti. arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri karşılıklı anlaşma ile sonuçlanmıştır.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Üyelerimizin günlük çıplak ücretlerinde % 80 Sosyal yardımlarında ise % 100 e varan artışlar sağlanmıştır. Üyelerimizin yüzünü güldüren bu Toplu iş Sözleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, üyelerimize, sendikamıza ve ÇAKAB Çanakkale Lapseki Umurbey Kepez Çardak İl Özel İdare Katı Atık Yönetim Birliği Personel Ltd. Şirketine hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
canakkalehaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.