Toplu Sözleşmenin Ana Konusu Yardımcı Hizmetler, Maaşlar ve 3600 Ek Gösterge Olmalı

Toplu Sözleşmenin Ana Konusu Yardımcı Hizmetler, Maaşlar ve 3600 Ek Gösterge Olmalı
"2023 Toplu Sözleşme Masasının Ana Konusu YHS Kaldırılması, 3600 Ek Göstergenin 1. Dereceye Verilmesi, Memurlara Bayram İkramiyesi ve Yoksulluk Sınırı Üzerinde Ücretler Olmalıdır."

TEÇ-SEN GENEL BAŞKANI ÜMİT DEMİREL; "2023 Toplu Sözleşme Masasının Ana Konusu YHS Kaldırılması, 3600 Ek Göstergenin 1. Dereceye Verilmesi, Memurlara Bayram İkramiyesi ve Yoksulluk Sınırı Üzerinde Ücretler Olmalıdır."

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Devlet Memurların özlük, mali, ekonomik ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için 7.Dönem Toplu Sözleşme masası Ağustos ayında başlayacaktır.

Toplu sözleşme masasında 15 yıldır herhangi bir varlık göstermeyen, yetkinin gücünü kullanamayan, devlet memurlarına ve sendikal mücadeleyi sürekli zayıflatan biri "Bu Toplu Sözleşme ÇETİN GEÇECEK!" dese de bu sözleşme masasının da kaybeden tarafı 15 yıl olduğu gibi yine devlet memurları ve emekliler olacaktır. İnşallah yanılırız.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Ancak, Çeyrek asırdır çözüm için bekletilen sorunlardan olan;

- Devlet Memurluğu kapsamında olmaması gereken Yardımcı Hizmetler Sınıfının kaldırılması ve bu kadrolarda görev yapan kamu çalışanlarının eğitim durumlarına uygun kadrolara atanması,

-1.Dereceye gelen tüm kamu çalışanlarına 3600 ek göstergenin verilmesi,

-İşçilerimize 66 yıldır verilen "İkramiye ve Bayram İkramiyesinin" Devlet memurlarına da verilmesi,

-En Düşük Devlet Memuru maaşlarının "Yoksulluk Sınırı Üzerine" çıkarılması hususları;

7. Dönem Toplu Sözleşme Masasının Ana Konusu Olmalı ve taviz verilmemelidir. Bu meseleler artık sendikaların ve devlet memurlarının gündeminden çıkarılmalıdır.

Ümit DEMİREL-Genel Başkan

TEÇ-SEN- Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
23 Yorum