Tutuklanan ilçe müdürüden üzücü haber… Dayanamayıp intihar etti!

Tutuklanan ilçe müdürüden üzücü haber… Dayanamayıp intihar etti!
Jandarmanın İnegöl merkezli yürüttüğü kaçakçılık operasyonunda tutuklanıp cezaevine gönderilen yazı işleri müdürü hayatına son verdi.

25 Eylül’de düzenlenen operasyonda eski HSK şube müdürü ve şuanda Nallıhan Adliyesi Yazı İşleri Müdürü İ.H.E. tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. Müdür İ.H.E.'nin tek kişilik hücresinde intihar ettiği bildirildi.

Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından ‘Tefecilik’, ‘Yağma’, ‘Nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘İnsan ticareti’ suçlarını örgütlü olarak işleyen 35 şüpheliye yönelik, 25 Eylül’de operasyon düzenlendi.

57 adrese eş zamanlı baskınlarda aralarında elebaşı ile 1 kamu görevlisinin de bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin Jandarma’daki işlemleri dün tamamlandı. Jandarmadaki ifadelerinin ardından 3 şüpheli serbest bırakılırken, 32 şüpheli adliyeye çıkarıldı. 16 şüpheli tutuklanıp Bursa H Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Diğerleri ise adli kontrol ile serbest kaldı.

Bu arada soruştırma kapsamında HSK’de eski şube müdürü olan ve şuanda Nallıhan Adliyesi Yazı İşleri Müdürü olarak çalışan İ.H.E. de tutuklandı.

İ.H.E.’nin dün gece koyulduğu Bursa H Tipi Kapalı Cezaevi’nde, tek kişilik hücresinde intihar ettiği öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

SONTV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum