Uzman isimden asgari ücret ve memur maaşı için yeni tahmin!

Uzman isimden asgari ücret ve memur maaşı için yeni tahmin!
SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan katıldığı canlı yayında asgari ücreti ve en düşük memur maaş zammı için yeni tahmin geldi.

Bir televizyon programına katılan SGK Uzmanı Özgür Erdursun, orta vadeli plan kapsamında açıklanan yıl sonu enflasyon hedefine göre 2024 yılı için yeni asgari ücreti ve en düşük memur maaşı tahmininde bulundu

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

SZC TV'de katıldığı yayında, Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Orta Vadeli Program'da (OVP) yıl sonu enflasyon hedefinin yüzde 65 olarak belirlendiğini vurgulayarak asgari ücret ve memur maaşlarına yapılacak zam için çarpıcı tahminde bulundu.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, en düşük memur maaşının 29 bin liraya yükseleceğini belirterek, "Memurlar kök maaşın üzerinde yüzde 50'ye yakın bir zam alırlar onun üzerine 8777 lira eklenir. En düşük memur maaşı 29 bin lira olur. Öğretmenlerin maaşı da 36 bin 500 lira civarında olur" dedi..

"EMEKLİLİK HAYALİ BİTECEK"

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

O az önce bahsettiğimiz yüzde 70, şimdi 7500 lira dediğimiz en düşük emekli aylığına aday çalışanlar olacak. Emeklilik hayali kalmayacak. Bu kalmazsa işte çalışma olmaz, iş düzeni olmaz."

cumhuriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum