3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı MHP'ye sunuldu

3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı MHP'ye sunuldu
Türk Haber-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yücel Kazancıoğlu 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfını rapor halinde MHP'ye sunduklarını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay'a ziyarette bulunan Türkiye Kamu-Sen heyeti, 3600 ek gösterge, yardımcı hizmetler ve emeklilere 8000 TL ek ödeme konularını gündeme getirdi:

Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfınına ilişkin MHP'ye yapılan ziyareti şöyle özetledi:

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız ve sendikalarımızın Genel Başkanları ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Sn. Erkan Akçay'ı ziyaret ettik.

Ziyaretimizde 1. dereceye gelen kamu görevlilerinin tamamına 3600 ek gösterge verilmesi, bu çerçevede TRT personelinin ek göstergeden kaynaklı sorunlarının çözülmesi, yardımcı hizmetlerin genel idari hizmetler sınıfına geçirilmesi, kamu görevlilerine yapılan 8 bin 77 TL'lik ilave ek ödemenin emeklilerimize de yapılması, 2008 yıl öncesinde işe başlayanlarla 2008 sonrasında başlayanlar arasındaki sosyal güvenlik hakları bakımından ortaya çıkan farklı uygulamaların giderilmesi konularının Kanun teklifini bir rapor halinde kendilerine takdim ettik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
21 Yorum