AK Parti'li Belediyeden müjde! Maaşlara %23 EK ZAM

AK Parti'li Belediyeden müjde! Maaşlara %23 EK ZAM
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, belediye bünyesinde çalışan işçi ücretlerine yüzde 23 zam yapıldığını bildirdi.

31 Mart 2024 yerel seçimlere hazırlanan belediye başkanlarından güzel haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak yüksek enflasyon karşısında imzalanan sözleşmeyi yetersiz bulan AK Partili Samsun Havza Belediyesinde ek sözleşme imzalandı. Yeni protokol ile ücretlerde ek yüzde 23 artış sağlandı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Belediyede kadrolu ve 696 sayılı KHK kapsamında istihdam edilen işçi ücretlerine yüzde 23 zam yapılmasına ilişkin düşüncesini “İşçilerimizi ekonomik olarak rahat ettirecek olan protokollerimizi imzaladık” diyerek belirtti.

İşçi ücretlerine ek %25 iyileştirme

Havza Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası bir süredir devam eden ve kadrolu işçileri ile Havza Yirmibeş Mayıs A.Ş.’de 696 sayılı KHK kapsamında istidam edilen işçileri kapsayan ücretlerinde yüzde 23 iyileştirilme yapılmasını kapsayan iki ayrı ek protokollerin görüşme süreci Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile sendikanın Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun tarafından karşılıklı olarak atılan imzalar ile sona erdi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.