Lise müdürü, il müdürü olarak atandı!

Lise müdürü, il müdürü olarak atandı!
Bir süredir boş bulunan ve Teoman Karaca tarafından vekaleten yürütülen Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne asaleten atama gerçekleştirildi.

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde Barbaros Anadolu Lisesi’nin müdürlüğünü de yapan Aziz Erdoğan, Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı..

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Bir dönem Bakan İsmet Yılmaz’ın danışmanlığını da yürüten Karaca’nın yerine Aziz Erdoğan Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı.

AZİZ ERDOĞAN KİMDİR?

Aziz Erdoğan; 1971 Sivas doğumlu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Eğitim Yönetimi ve Denetimi dalında yüksek lisansını yapıp, 1996 yılında İstanbul’a öğretmen olarak atandı.

2010 yılında İstanbul Avrupa Kültür Başkenti 2010 Okullarda Projesi’nin edebiyat il koordinatörlüğünü yaptı. 2010 – 2014 eğitim – öğretim yılında Bağcılar Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulundu.

Engelsiz Eğitim, Her Okula Bir Yazar, Benimle Benim için Oku Anne ve Gezgin Kitap projeleri gibi birçok sosyal sorumluluk ve eğitim projesinin koordinatörlüğünü yaptı.

İstanbul’un Bağcılar’da Barbaros Anadolu Lisesi’nin müdürlüğünü yaptı.

Büyük Sivas Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum