Memur-SEN'den beklenen SON DAKİKA açıklama geldi! 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler talebi ortaya çıktı

Memur-SEN'den beklenen SON DAKİKA açıklama geldi! 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler talebi ortaya çıktı
Memur-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın'dan seçim öncesi memurları ilgilendiren SON DAKİKA açıklamalar: 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler...

Son dakika haberleriyle memurların dikkatini çeken konu 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı talebi. Denizli ve Tokat’da düzenlenen bir etkinlikte Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, önemli bir konuşma yaptı. Yalçın, 1. dereceye yükselen tüm kamu görevlilerinin 3600 ek gösterge alması gerektiğini vurgulayarak, düzenlemenin bir an önce hayata geçirilmesini istedi. Yalçın, ayrıca Yardımcı Hizmetler Sınıfı’nın Genel İdare Hizmetleri Sınıfı’na geçirilmesi gerektiği çağrısında bulundu.

3600 Ek Gösterge Açıklaması

Genel Başkan Yalçın, 3600 Ek Gösterge’nin 5 milyon 300 bine teşmil edilmesini sağlayarak dört meslek grubu özelinden çıkardıklarını ifade ederek, “Eksik kalan kısmına şerh düşerek 1. Dereceye yükselen tüm kamu görevlileri 3600 Ek Gösterge’yi almalı diyerek, toplu sözleşme kararına dönüştürdük. Bu mücadeleyi devam ettiriyor, bir an önce hayata geçsin istiyoruz. Tüm sorunları nasıl çözdüysek bu sorunu da öyle çözeceğiz.” dedi.

Yardımcı Hizmetler Sınıfı Açıklaması

Memur-Sen mevcut sorunlara dair gayretinin sürdüğünü söyleyen Yalçın, “Yardımcı Hizmetler Sınıfı’nın Genel İdare Hizmetleri Sınıfı’na geçirilmesi, görevde yükselme unvan değişikliği sınavları ihtiyarı değil, süre şartı içerecek ve tüm kurumları kapsayacak şekilde icbari yapılması için, kamu personel sitemi, unvan, yetki sorumluluk ve ücret boyutuyla yeniden elden geçirilmesi için, ihtiyaca cevap verecek şekilde ele alınarak yeniden düzenlenmesi için gayretlerimiz, mücadelemiz sürüyor.

HABERİMİZLE İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
28 Yorum