Memurların 2024 sendika ücretleri belli oldu: Ocak toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu?

Memurların 2024 sendika ücretleri belli oldu: Ocak toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu?
Yüzde 2 barajını geçen sendikalara üye memur, sağlık personeli, hizmetli, şube müdürü, öğretmen 2024 yılı ilk yarısında her ay ne kadar sendika parası alacak belli oldu. Peki, memurların Ocak 2024 sendika ücreti ne kadar oldu?

Ocak ayından itibaren memur maaşlarına yapılan zam oranı kadar artış yapılan sendika ikramiyesi maaş bordrolarına kaç lira olarak yansıyacak? 7. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmelerinde ile her ay ödenmesi kararı alınan ve yüzde 2 barajını geçen sendikalara üye memurların 2024 Ocak toplu sözleşme tazminatları açıklandı.

Toplu sözleşme ikramiyesi 2024

Toplu sözleşme ikramiyesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile tespit edilen memur aylık katsayısıyla çarpımı ile hesaplanmaktadır.

Buna göre 2024 sendika ücretleri Ocak - Temmuz dönemini kapsayacak şekilde hesaplandı ve maaşlara her ay ek olarak 537,98 lira olarak hesaplara yatırılacak. Temmuz ayında oluşacak yeni enflasyon farkına göre bu rakam revize edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum