Tüm memurlara verilecekti: 3600 ek gösterge Meclis'e taşındı

Tüm memurlara verilecekti: 3600 ek gösterge Meclis'e taşındı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Cumhur Uzun ve Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, AK Parti’nin 3600 ek gösterge seçim vaadini unuttuğunu söyledi.

Bilindiği üzere genel seçim sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 1 derecedeki tüm memurlara 3600 ek gösterge sözü verilmişti.

Aradan geçen zaman içerisinde 3600 ek gösterge konusunda adım atılmayınca CHP'den eleştiri geldi.

3600 ek gösterge verilmedi

CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, vaatler havada kaldı diyerek TBMM'ye soru önergesi verdi. Uzun konu hakkında Sözcü'ye yaptığı açıklamasında ''Erdoğan, ‘Tüm memurlarımızın 3600 ek gösterge hakkından yararlanmasını sağlayacağız' dedi ama bu konuda da yapılan bir çalışma yok.'' dedi.

3600 ek gösterge TBMM Genel Kurulunda

3600 ek gösterge düzenlemesinin geçikmesine bir eleştir de CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar'dan geldi. Yontar, TBMM genel kurulda partisi adına söz alarak '' , “Bu vaatlerle oy iste iktidar ol, sonra yapmaktan vazgeç. Memurlara 3600 ek gösterge sözü verildi yine unutuldu. Yeni evleneceklere evlilik kredisi, ev hanımlarına emeklilik hakkı verilecekti verilmedi.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
16 Yorum