Eğitimciye şiddet TIRMANIYOR: Okul müdürüne makamında saldırdılar!

Eğitimciye şiddet TIRMANIYOR: Okul müdürüne makamında saldırdılar!
Eğitimciye şiddet engellemiyor. İstanbul Eyüpsultan'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü olayının üzerinden daha 24 saat geçmeden, bu kez bir okul müdürü makamında saldırıya uğradı. Darp raporu alan müdür, ilgili veliden şikayetçi oldu.

Eğitim camiasının yarın itibari ile şiddete karşı tüm gün eyleme hazırlandığı ortamda, sitemize üzücü bir haber daha geldi. Edinilen bilgiye göre Sivas’ta Süleyman Sami Kepenek ilkokulu Müdürü Salih Sebahattin Karadağ darp edildi… İddiaya göre okula yeni kayıt için gelen veli ile yaşanan gerginlik sonrasında okul müdürü saldırıya uğradı.

Okul müdürüne veli tarafından dayak..

Kayıt nedeniyel okula gelen bir veli ile okul müdürü arasında yaşanan arbede sonrası okula polis ekipleri gelerek duruma müdahale etti.

Polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Süleyman Sami Kepenek ilkokulu Müdürü Salih Sebahattin Karadağ'ın, darp raporu alarak ve cumhuriyet savcılığına şikayette bulunduğu bildirildi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.