Görevden alınan okul müdürüleri davayı kazandı!

Görevden alınan okul müdürüleri davayı kazandı!
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma ile görevden uzaklaştırılan okul müdürleri hakkında mahkeme karar verdi.

Sosyal medyadan alkollü içecek paylaşımı yaptıkları gerekçesiyle açığa alınan okul müdürleri mahkeme kararı ile görevlerine geri döndü.

Hatırlanacağı üzere Lapseki'de geçtiğimiz günlerde bir imam hatip ve bir ortaokul müdürünün aynı etkinlikte bulundukları esnada sosyal medya hesabı üzerinden alkollü içecek paylaşımları yapmıştı. Bu paylaşım nedeniyle Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü de, soruşturma başlatarak müdürleri açığa aldı.

Eğitim İş Çanakkale Şubesi Başkanı Serkan Serbes, başlatılan soruşturma süreci ve ardından mahkeme tarafından alınan karara ilişkin açıklamalarda bulunarak;

"Arkadaşların başına gelenler umarım bundan sonra hiç kimsenin başına gelmez, sonuçta burada yüz kızartıcı bir suç yok, yapılan bir hukuksuzluk yok, sadece kişilerin özel hayatındaki durumlar bahane edilerek ve gerçeği yansıtmayan bir şekilde kişilere korku salma vardı ama mahkemenin de vermiş olduğu karar ile bu duvar da yıkılmış oldu" şeklinde konuştu.

canakkaleolay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.