İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul Müdürünü Neden Koruyor?

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul Müdürünü Neden Koruyor?
Hakkında soruşturma başlatılan okul müdür vekilinin ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, eski görevi olan müdür yardımcılığına getirilmesine tepki geldi.

Ezine Geyikli İlkokulu'nda yaşanan olaylar Türk Eğitim-Sen ve Eğitim-Sen tarafından gündeme getirilerek, hakkında iddialar bulunan okul müdür vekilinin görevden alınması gerektiği belirtildi.

Resul Demirbaş: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün niyetinin incelenmesi gerekiyor

Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirbaş, Geyikli İlkokulu’nda Okul Aile Birliği’nin banka hesaplarında hukuksuz işlem yaptığı belirlenen ve müdürlüğü iptal ettirilen Müdür Vekili ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirtaş, soruşturma içerisinde Müdür Vekili’nin görevden alınması gerektiğini vurgulayarak, Müdür Vekili’ni Müdür Yardımcılığı görevine döndüren İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü hedef alarak; “İl Milli Eğitim Müdürlüğünün niyetinin incelenmesi gerekiyor. Okul Müdür Vekili D.U’nı İl Milli Eğitim Müdürlüğünce neden korunuyor?” dedi.

Eğitim Sen: Müdür neden hala görevde?

Eğitim-Sen Başkanı İnal Akoğlu ise konuyla ilgili olarak, okul müdürünün soruşturma tamamlanıncaya kadar açığa alınması gerekirken neden görevde olduğunu sorguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.