İl Milli Eğitim Müdürünün Amacı Ne?

İl Milli Eğitim Müdürünün Amacı Ne?
Ekim ayında Uşak İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Halil Yüce'nin, kasıtlı bir şekilde sendika başkanına aylardır randevu vermediği iddia edildi.

Hürriyetçi Eğitim Sen Uşak İl Başkanı Faruk Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü Halil YÜCEL'i kendilerine aylardır randevu verilmediği gerekçesiyle kınadıklarını şu ifadelerle bildirdi...

Devletin dini adalettir. Adalet ve eşitliği sağlamayan yöneticiler, barış ve huzuru sağlayamazlar. Uşak Hürriyetçi Eğitim Sen il yönetimi olarak Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğünden 3 aydır randevu talebimize cevap verilmezken hükümetin sendikasına defalarca randevu verilip bu görüşmeler sosyal medyada yayımlanırken kimse "herkese adil ve eşit davranıyoruz" demesin. Temsil ettiğimiz sendika, Türkiye genelinde yirmi bin üyesi olan ve hızla büyümeye devam eden bir sivil toplum kuruluşudur. Tüm sendikalar, dernekler velhasıl sivil toplum kuruluşlarına randevu verilirken sendikamızın görmezden gelinmesini kınıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum