Sendika başkanı 2024 maaşını açıkladı, hodri meydan dedi!

Sendika başkanı 2024 maaşını açıkladı, hodri meydan dedi!
Eğitim Gücü Sendikası Genel Başkanı Oğuz ÖZAT, yeni yılda ne kadar maaş aldığını, bordro yayımlayarak açıkladı. Genel Başkan Özat, 47 bin lira maaş aldığını belirterek , 35.000 TL alan öğretmenlerden özür diledi.

Eğitim Gücü Sendikası Genel Başkanı Oğuz ÖZAT, 2024 Ocak ayına ait maaşını açıkladı. 47.000,00 TL maaş aldığını açıklayan Özat, toplu sözleşmeye imza atan sendika başkanlarının da maaşlarını açıklamasını isteyerek meydan okudu.

Sayın Özat, 2024 Ocak maaşı ile ilgili şunları söyledi:

"15 Ocak 2024 Eğitim Gücü Sendikası Genel Başkanı olarak maaşımdır
Diğer sendika başkanlarından da özellikle yetkili Sendikanın açlık sınırında, yoksulluk sınırında memurları maaşlara mecbur bırakan, sözleşmelerde susup imza atan: Bu arkadaşların da yayınlamasını bekliyorum.

Sözümüzde duruyoruz, öğretmen maaşı alacağımız ifade ettim almaya devam ediyoruz Aynı sıkıntılar sizle yaşıyoruz ve maaşımızı her güncellendiği ayda yayınlamaya devam ediyoruz. 35.000 TL alan öğretmen arkadaşıma da özür diliyorum, maaşım, 27 yıllık öğretmen eşimin maaş bordrosu üzerinden güncelleniyor."

Resim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum