Torba yasayla tam zamanı: MEB şube müdürü ve müfettişlere zam talebi!

Torba yasayla tam zamanı: MEB şube müdürü ve müfettişlere zam talebi!
Milli Eğitim Şube Müdürlerinin 40 saat ek ders ücreti talebine, yetkili sendikadan destek geldi! Eğitim Bir Sen Başkanı Erol Ermiş, şube müdürü, ilçe milli eğitim müdürü ve müfettiş maaşlarına artış yapılması gerektiğini söyledi.

İstanbul Eğitim Bir Sen 3 no’lu şube başkanı Erol Ermiş, MEB'de görevli il ve ilçe yöneticileri ile müfettiş maaşlarının yetersiz olduğunu belirterek maaş skalasındaki adaletsizliğin giderilmesini istedi. İşte milli eğitim yönetici ve denetçilerin zam isteyen Başkan Ermiş’in açıklamaları…

MAAŞ SKALASINDAKİ ADALETSİZLİK GİDERİLMELİ

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 Nolu Şube olarak İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan tüm il millî eğitim müdür yardımcılarımızı, şube müdürlerimizi, İl eğitim müfettişleri başkanı ve yardımcılarını ziyaret ettik.

Ziyaretlerde sorunları yeniden konuştuk. Aklın yolu bir:
Astın üstten fazla maaş aldığı bir sistem hem adil değil hem de sürdürülemez.

Bakanlığımıza bir kez daha çağrıda bulunuyoruz:
İl milli eğitim müdür yardımcılarımız, ilçe millî eğitim müdürlerimiz, şube müdürlerimiz, il eğitim müfettişlerimiz, araştırmacı yapılan arkadaşlarımız, şahsa bağlı uzmanlar, kamu mühendisleri, avukatları, veterinerleri... gerçekten de hakkını alamıyor.

2024 yılında üstlerin astlarından daha az maaş aldığı sistemden vazgeçilmeli, arkadaşlarımız emeğinin karşılığını almalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum