Milli Eğitim Bakanlığından, ek ders ücretleri, görevde yükselme ve öğretmen atama açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığından, ek ders ücretleri, görevde yükselme ve öğretmen atama açıklaması
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bülent Çiftci ek ders ücretleri, görevde yükselme, öğretmen atama hakkında açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bülent Çiftci, Kasım ara tatil sürecinde öğretmenlere yönelik yapılan online seminer sunumunda, ek ders ücretleri, görevde yükselme ve öğretmen atama süreçleri hakkında önemli bilger verdi. Genel Müdür Bülent Çiftçi'nin açıklamaları şöyle;

ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ

Öğretmen atama ve yer değiştirme süreçlerini daha etkin ve verimli hale getirmek için her sene başında o yıl gerçekleştireceğimiz tüm atama takvimlerini ilan etmeyi planlıyoruz.

EK DERS ÜCRETLERİ

Ek derslerin dağıtılması ve hesaplanmasıyla ilgili bir modül çalışmamız devam etmektedir. Pilot uygulama çalışmasını bitirdikten sonra bu modülü kullanıma açacağız.

KADEME VE DERECE TERFİ MODÜLÜ

Tüm personelimizin kademe ve derece terfilerine yönelik hazırladığımız modülü yakın zamanda hizmete almayı planlıyoruz. Bu sayede terfi zamanı gelen personelimizin bu işlemlerini sistemli ve hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz.

GÖREVDE YÜKSELME YÖNETMELİĞİ

Önümüzdeki dönemde unvan değişikliği ve görevde yükselme sınavları için de düzenli bir takvim oluşturmayı hedefliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.