Şube müdürüne dayak atıldı! Ne il ne de ilçe milli eğitim müdüründen açıklama geldi...

Şube müdürüne dayak atıldı! Ne il ne de ilçe milli eğitim müdüründen açıklama geldi...
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Engin Aktaş görev gereği gittiği özel bir yurtta saldırıya uğradı. Konuyla ilgili il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü resmi sayfalarından herhangi bir açıklama yapmazken şube müdürü yurt personelinden şikayetçi oldu.

Ordu'da görev yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Engin Aktaş, yurt denetimleri çerçevesinde gittiği özel bir erkek öğrenci yurdu’nda darp edildi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Saldırıya Uğradı

Ordu Çaybaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Aktaş, rutin yurt denetimleri kapsamında gittiği özel bir öğrenci yurdunda kayıtsız öğrenciler kaldığını tespit etmesi üzerine olay yerine jandarma çağırdı. Jandarmanın yurttan ayrılmasının ardından kimliği belirsiz kişilerin yurt içerisinde şube müdürünü darp ettiği ve dışarıya çıkamayan Aktaş'ın bu sefer polis çağırdı bildirildi.

ŞUBE MÜDÜRÜ İŞ GÖREMEZ RAPORU ALDI

Saldırı nedeniyle iş göremezlik raporu alan şube müdürü Aktaş, yurt personelinden şikayetçi oldu.

Şube müdürlerine kim sahip çıkacak?

Şube müdürüne atılan dayak sonrası Eğitim Sen'den bile kınama gelirken, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinden herhangi bir tepki gelmemesi şube müdürlerine kim sahip çıkacak sorusunu akıllara getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
11 Yorum