Ak Partili Milletvekilinden destek sözü: Memurların sesi olacağım

Ak Partili Milletvekilinden destek sözü: Memurların sesi olacağım
Memur-Sen Çorum Şubesi’ni ziyaretinde konuşan Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Memur-Sen'in taleplerinin önündeki engelin aşılması hususunda daima destek vereceğini belirtti.

Ak Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Memur-Sen Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.

YUSUF AHLATCI’DAN MEMUR SEN’E DESTEK SÖZÜ

Memur Sen olarak yapılan çalışmalarda ve yapıcı gayretlerine destek vereceğine vurgu yapan Milletvekili Ahlatcı, her zaman memurların yanında olduğunu söyledi.

ANKARA’DA MEMURLARIN GÜÇLÜ SESİ OLACAĞIM

Milletvekili Ahlatcı, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Sizlerin sıkıntılarınızla sıkıntılanmak, dertlerinizle dertlenmek ve taleplerinize çözüm bulabilmek adına tüm gayretimizle Ankara’da sizlerin güçlü sesi olacağız” dedi. Katılımcı demokrasilerde sendikaların ve derneklerin temsil ettikleri kesimlerin sesi olduğunu kaydeden Milletvekili Ahlatcı, Memur-Sen camiasının Türkiye’nin önündeki taleplerin aşılması noktasında gösterdiği duruşunu her zaman takdir ettiğini belirtti. Milletvekili Ahlatcı, Memur-Sen’in erdemli sendikacılık anlayışıyla kamu görevlilerinin taleplerinin çözümünde yeni kazanımlar elde etmeyi sürdüreceklerine inandığını söyledi. İl Temsilcisi Fatih Okumuş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Ahlatcı ‘yı ve beraberindekileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

corumtime

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum