İlçe müdürü feci kazada hayatını kaybetti!

İlçe müdürü feci kazada hayatını kaybetti!
Emekli Keskin Özel İdare Müdürü Mehmet Torun trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Kırıkkale Keskin ilçesinde bir dönem Özel İdare müdürlüğü yapan Mehmet Torun'un kullandığı aracın başka bir araca çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada 2 kişininde ağır yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Kırşehir-Kırıkkle kara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında emekli Keskin Özel İdare Müdürü Mehmet Torun hayatını kaybederken 2 kişi ağır şekilde yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Kırşehir-Kırıkkale kara yolu üzerinde meydana geldi. Y.A. yönetimindeki 46 ADZ 823 plakalı otomobil, Mehmet Torun'un kullandığı 10 DDN 17 plakalı otomobil ile çarpıştı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, sürücü Mehmet Torun'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan sürücü Y.A. ve E.A., ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Mehmet Torun'un cenazesi ise hastane morguna kaldırıldı. Torun'un, emekli Keskin Özel İdare Müdürü olduğu öğrenildi.

kirsehirhaberturk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.