Ocak ayında memurlara %10 refah payı açıklaması

Ocak ayında memurlara %10 refah payı açıklaması
Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Tekirdağ'da düzenlenen bölgesel toplantıda kamu çalışanlarına 2024 yılında yapılacak zamlara değinerek yüzde 10 refah payı verilmesini istedi.

Tekirdağ’da düzenlenen Bölge İstişare Toplantısında konuşan Genel Başkan Kahveci, “2024 Yılı Ocak ayında memurlara “YÜZDE 10 REFAH PAYI verilmesi” çağrısını bir kez daha dile getirdi.

ENFLASYON KADAR ARTIŞ “SIFIR” ZAM DEMEKTİR

"Dönem sonlarında verilecek olan enflasyon farkı sıfır zam demektir. Bu da memurların maaşlarını artırmak değil enflasyona endekslemek anlamını taşımaktadır. Memurlarımızın ekonomik sorunlarının çözümü, enflasyonun üzerinde bir maaş zammı, geçmiş dönem zararlarının telafisi ve alım güçlerini artıracak olan refah payı uygulamasından geçmektedir. Yıllardır dile getirdiğimiz üzere refah payı ısrarımızı bugün Trakya Bölgemizden bir kez daha dile getiriyorum.

REFAH PAYI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

2024 Yılı Ocak ayında kamu görevlilerimize “YÜZDE 10 REFAH PAYI verilmelidir Memurlarımıza refah payı verilmesi Türkiye Kamu-Sen’in olmazsa olmazıdır, kırmızı çizgisidir..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum