2021'de 5 bin anestezi teknikerine kadro verilsin

2021'de 5 bin anestezi teknikerine kadro verilsin
Anestezi Teknikeri mezunları olarak yıllardır kamu hastanelerine düşük alımlar nedeniyle mevcut olarak 80 bin mezun sayısını geçmiş bulunmaktayız.

Büyük umutlarla ve severek okuduğumuz anestezi bölümüne düşük sayıda kadrolar verilmesi bizleri mağdur etmektedir.Kpssden aldığımız yüksek puanlara rağmen atanamamaktayız.Bakanlığın geçen aylarda yaptığı 12 bin kişilik atamasında bölümüze ayrılan kontenjan sadece 415 kişidir.

Pandemide en etkin branş olarak ameliyathanede,yoğun bakımda,mavi kodda,filyasyonda ve son zamanlar da anafilaksi riskine karşı aşılamada görev almaktayız.

Bu süreçte en çok bizlere ihtiyaç var çünkü hayati ve önem arz eden alanlarda kritik müdahaleleri Anestezi Teknikerleri yapar .2021 de Pandemide etkin mücadele için 5 Bin Anestezi Teknikerine kadro verilmesini istiyoruz. Mağduriyetimiz yeterli istihdam ile son bulsun.

ANESTEZİ TEKNİKERLERİ PLATFORMU
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.