Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü mezunları atama bekliyor

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü mezunları atama bekliyor
25.000'inin üzerinde mezun sayısı ile atama bekleyen fizik tedavi teknikerleri bu denli zor olduğu bu süreçte seslerini duyurmaya çalışıyor.

Öncelikle sesimizi duyurmanın bu denli zor olduğu bu süreçte bu faaliyetinize gönülden minnettar olduğumuzu bildirmekle başlamak isteriz.

Bizler Fiztoterapi ve Rehabilitasyon bölümü mezunu fizik tedavi teknikerleriyiz.

Kamuya yapılan önlisans sağlıkçı alımlarında pastadan çok çok az bir payla tamamımiza yakınımız istihdam edememektedir. 25.000'inin üzerinde mezun sayımızla 2018 yılı puanıyla geçerli sağlıkçı alımlarında 2 yılda toplamda 241 kişilik kadro bizleri fazlasıyla mağdur etmiştir.

86 taban puanla kapatan bölümümüz önlisans sağlık bölümleri içerisinde en çok mağdur olanların başını çekmektedir.

Yerimize çalıştırılan taşeron ve eğitimi fizik tedavi rehabilitasyon üzerine olmayan hemşireler de bizi alım sayısı konusunda oldukça mağdur etmektedir.

Devlette aylarca sıra bekleyen fizik tedavi hastaları mevcut olup sağlıklı yaşamın öncüleri olan bizlerin istihdam konusunda desteğe ihtiyacı vardır.

Destek temennisi ve teşekkürlerimizle

Atama bekleyen fizik tedavi teknikerleri.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.