Genel Müdür Yardımcısı Görevden Alındı! İşte Yeni Atanan İsimler..

Genel Müdür Yardımcısı Görevden Alındı! İşte Yeni Atanan İsimler..
Sağlık Bakanlığına üst düzey görevden almalar ve atamalar sürüyor. Süleyman Özsarı Sağlık Bakanlığında, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan ÖZKAN görevden alındı. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına  Uzm.Dr.Hamit Harun BAĞCI atandı.

Ayrıca 2019 yılından itibaren İzmir’de İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Mehmet Burak Öztop, Sağlık Bakanlığınca, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü olarak ataması yapılmıştı.

Halk Sağlığına Yeni Genel Müdür Yardımcısı Atandı

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcılığına Dr.Öğretim Üyesi Süleyman ÖZSARI atandı

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’nde Aile Hekimliği Şube Müdürlüğü ve daha sonrasında Bolu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ve son olarak 5 Kasım 2020 tarihinden beri Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktor öğretim üyesi olarak görev yapan Özsarı, 22 Ağustos tarihi itibarıyla Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Kendilerine yeni görevinde başarılar dileriz
saglikpersoneli.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.