Sağlıkçıların Gönlünü Fetheden O Valiye Teşekkür!

Sağlıkçıların Gönlünü Fetheden O Valiye Teşekkür!
Sağlık çalışanları adına Vali Tuncay Sonel’e teşekkür eden Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, Vali Sonel’in sağlık çalışanların gönlünü fethettiğini ifade etti.

Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, "Korona virüs salgını nedeniyle gecesini gündüzüne katan ve birinci derece risk grubunda bulunan sağlık çalışanlarına otel ve kamu misafirhanelerinin tahsis edilmesi için gerekli desteğin vereceğini belirten sayın  kıymetli valimize sağlık çalışanları adına teşekkür ediyoruz.

Tüm dünyada salgına sebep olan ve Türkiye’de de vakaların göründüğü yeni tip korona virüs hastalığı (Covid-19) salgınında vaka sayısının artmasıyla alınan tedbirlerin de artırılmasıyla sosyal izolasyonun büyük önem kazandığı dönemde sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ile görevlerine 24 saat devam ettirmektedir.” dedi.

Vali Sonel’in sağlık çalışanlarının taleplerini anlayışla karşıladığını belirten Başkan Zengin, “Çalışanlar virüsü evlerine taşımak istememektedir. Sağlık personelinin mesai kaybını önlemek, yapılacak çağrılara hızla icabet etmeleri amacıyla görevli olduğu sağlık kuruluşuna yakın kamu misafirhanelerinde ve ilgili otellerde kalma talebimizi anlayışla karşılayan gönül insanı ve hizmet aşığı sayın valimiz çalışanların kalbinde bir kez daha taht kurdu." dedi.
orduhürsesgazetesi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum