Areda Survey son seçim anketini yayımladı

Areda Survey son seçim anketini yayımladı
AKP İl Gençlik Kolları eski Başkanı ve Yeni Şafak yazarı Yusuf Akın'ın sahibi olduğu araştırma şirketi Areda Survey, son seçim anketini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı açık ara lider gösteren Areda Survey'in araştırmasına göre "Bu Pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa" Erdoğan yüzde 48,5 oy alıyor.

Anket sonucuna göre Erdoğan'ı yüzde 21 ile Mansur Yavaş takip ediyor. Ardından Selahattin Demirtaş yüzde 11,2, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 8,6, Ekrem İmamoğlu yüzde 4,4,  Meral Akşener ise 2,6 oy oranında tercih ediliyor.

Sonradan parti kuran siyasetçiler arasında ise en yüksek oyu; yüzde 1,2 ile Muharrem İnce aldı. İnce'yi yüzde 1,1 ile  Ali Babacan takip ederken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 0,1'de kaldı. Eski cumhurbaşkanı ve Erdoğan'ın en güçlü rakibi olarak görülen Abdullah Gül ise Davutoğlu gibi 0.1'de kaldı.
milligazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.