Emin DAŞDEMİR

Emin DAŞDEMİR

DE JA VU

DE JA VU

Büyük ihtimal yarın belli başlı gazeteler Müjde başlığı ile verecek 4/C ve diğer statülerle ilgili haberleri. Ve yarın birçoğumuz Arkadaşlarımızın  tebriklerini kabul edeceğiz. :)Nerden mi biliyoruz .? Geçmiş yıllarda defalarca yaşadık..  Taslaklarini bile gördüğümüz kadro beklentilerimiz önce  25 Haziran 2013 de su gibi akıp gitti elimizden.. Toplu Sözleşmeye girip Resmi Gazetede yayınlanmış taleplerimiz 18 Aydır bekleme odasında. Toplu Sözleşme masasında haklarımızı aldıklarını kendilerinin etkili ve yetkili olduğuna bağlayanlar, gerçekleşme olmadığında hükümet politikası deyip siyirmaya çalışıyorlar kendilerini sorumluluklarindan aklımızla alay edercesine...
Bugün bir ilkti.csgb Bakani bile adını  anmamisken hiç beklemediğimiz bir anda Sn Başbakan'in ağzından dokuleverdi 4/C'linin  kadro talebinin çözümü için talimat verdiği..  Anlamadigim;4/C nin kadro mücadelesi için Tatil yapmak yerine soğukta saatlerce bekleyip Siyasilerin ve sendikacılar in karşısına çıkanlar, yazilan mektuplari Fax çekmek için saatlerce uğraşanlar, Elleri gözleri yorulma pahasına limitleri bitene kadar twitleyenler yeniden  umut yüklemişken hiç bir şey yapmayan seyirciler yine umutsuzluk pompalıyor. Elbette geçmiş tecrubelerimizden  yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz. Elbette temkinli olacak mutluluk sarhoşu olmayacağız ama her ne sebeple olursa olsun 4/C nin kadro talebinin yüksek makamlardan dillendirilmesi iyi birşey değil mi?  

Gorev yine Dönemin Başbakanına Canlı yayında soru sordurabilen, Habertürk TV nin Telefonunu kilitleyebilen 4/C DUSUNCE VE EYLEM PLATFORMU NUN üyelerine düşüyor...
Amacımız bu Rüzgardan yararlanıp Referandumdan Önce beklentilerimizin karşılanması için elimizden geleni yapmak olmalı.Elimizde kullanabileceğimiz yeni bir söz var.Bundan yararlanmak zorundayız. Yoksa yaşadıklarımız DEJAVU'dan öte gitmez..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Emin DAŞDEMİR Arşivi