2 polis memuru görevden uzaklaştırıldı

2 polis memuru görevden uzaklaştırıldı
Giresun'da deniz kıyısında iki öğrencinin uygunsuz videosunu çekerek sosyal medyada paylaşılmasında ilgisi olduğu tespit edilen 2 polis memuru görevden uzaklaştırıldı.

Giresun'da deniz kıyısında kayda alınan bir görüntüyle ilgili yapılan inceleme sonucunda 2 polis memurunun görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, deniz kıyısında meydana gelen bir olaya müdahale sırasında kayda alınan ve daha sonra sosyal medyada paylaşılan iki gencin görüntüleri ile ilgili açıklama yapılması gereği duyulduğu belirtildi.

13 Mayıs Cuma yaşanan olayın ardından Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli tahkikat, Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca da müfettiş görevlendirilerek idari tahkikat başlatıldığı aktarılan açıklamada, "Yapılan inceleme sonucunda söz konusu görüntülerle ilgisi olduğu tespit edilen 2 polis memuru görevden uzaklaştırılmıştır." ifadeleri kullanıldı.
AA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum