İstanbul Emniyet Müdürlüğünde yeni atamalar gerçekleşti! 21 emniyet müdürü..

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde yeni atamalar gerçekleşti! 21 emniyet müdürü..
İstanbul'da yaz dönemi atamaları kapsamında 21 emniyet müdürü ve emniyet amiri çeşitli illere tayin oldu. 12 emniyet müdürü ve amiri ise dev metropolde görev başladı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde il içi atamalar yapıldı. Suikast Timleri'ni çökerten başarılı çalışmaları ve terör örgütlerine yönelik düzenlenen kritik operasyonların mimarı olan Mustafa Varol'un İstihbarat Daire Başkanlığı'na (Ankara) atanmasının ardından İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdürlüğü'ne Emniyet Müdürü İlyas Kayış atandı. İlyas Kayış, geçmişte İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde çalışmış ve başarılı çalışmalarıyla anılan tanıdık bir isim… İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürü ise Çekmeköy'de suça ve suçlulara karşı başarılı çalışmalar yürüten Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı oldu. "İstanbul'un Gözü" olarak adlandırılan ve bütün kameraların bağlı olduğu Kent Güvenliği Yönetim Sistemi Merkezi ile 112 Acil Durum Hattı'ndan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Emniyet Müdürü Aşkın Kılıçkeser de başarılı çalışmalarından dolayı İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından terfilerin ve şarkların Kurban Bayramı'ndan önce peş peşe açıklanmasının ve son olarak geçtiğimiz hafta İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nin açıklanmasının ardından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılması beklenen il içi atamalar açıklandı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 5'i Emniyet Amiri, 16'sı Emniyet Müdürü toplam 21 rütbelinin farklı illere tayini çıkmış, 5'i Emniyet Amiri, 7'si Emniyet Müdürü toplam 12 rütbeli ise İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanmıştı. İl içi atamalarda da bazı Emniyet Müdürleri'nin yerleri değiştirildi. İl İçi Atama Listesi'ne göre; Personel Şube Müdürü; Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü görevini yürüten ve önemli operasyonlara imza atan Serdar Örs oldu. İki yılı aşkın süredir Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten ve aynı zamanda İnşaat Emlak Şube Müdürü olan Emniyet Müdürü Süleyman Gökdemir çifte görevinin başında olacak.

KAYIŞ BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA ANILIYOR
Özellikle terör örgütlerine düzenlenen operasyonlar başta olmak üzere İranlı Suikast Timi'nin çökertildiği operasyonun da aralarında olduğu çok sayıda kritik ve başarılı operasyonun temel taşlarını oluşturan İstanbul Emniyet İstihbarat Şubesi'nin başına ise Emniyet Müdürü İlyas Kayış geçti. İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdürü Mustafa Varol'un mesai mevhumu gözetmeksizin yürüttüğü başarılı çalışmalarının ardından İstihbarat Daire Başkanlığı'na (Ankara) atanması sonrası Emniyet İstihbarat Şube Müdürü son atamalarda İlyas Kayış oldu. İlyas Kayış, geçmişte İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görev yapmış ve başarılı çalışmalarıyla anılan bir isim... İki yılı aşkın süredir mesai mevhumu gözetmeksizin görevini başarıyla ve titizlikle yürüten Emniyet Müdürü Ömer Faruk Ataş da İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Tanık Koruma Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine devam edecek. Çekmeköy İlçesi'nde özellikle sokak suçlarına yönelik başarılı çalışmalara imza atan Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı ise "İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü" olarak atandı. "İstanbul'un Gözü" olarak adlandırılan ve bütün kameraların bağlı olduğu Kent Güvenliği Yönetim Sistemi Merkezi ile 112 Acil Durum Hattı'ndan sorumlu İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Emniyet Müdürü Aşkın Kılıçkeser de başarılı çalışmalarından dolayı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Özellikle 17-25 Aralık sonrasında İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde FETÖ ile mücadelede çok önemli operasyonlara imza atan ve son olarak İstanbul'a atanan Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Korkmaz, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak atandı.

sabah

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.