Öğretmenlere 100 TL ek ders ücreti ve memurlara kira yardımı talebi!

Öğretmenlere 100 TL ek ders ücreti ve memurlara kira yardımı talebi!
ÖĞDER Genel Başkanı Numan Gökmen yaptığı açıklama ile öğretmenlere 100 TL ek ders ücreti ve kamu çalışanlarına kira yardımı çağrısında bulundu

Son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar eğitimcileri kara kara düşündürüyor. Başta büyükşehirler olmak üzere eğitimciler şehir merkezlerinden giderek uzaklaşmaya çalışıyor. Aldıkları ücretlerle geçim derdine düşen eğitimcilerin özellikle büyükşehirlerde yaşamaları neredeyse imkansız hale geldi. Başta kira ücretleri olmak üzere yaşam şartları eğitimcileri sıkıntıya sokuyor. Toplu görüşmelerin devam ettiği bu süreçte eğitimciler ile ilgili ekonomik bazı düzenlemeler de talep ediliyor. Başta kira yardımları olmak üzere, eğitim ödeneklerinin artırılması ve ek ders konusunda yeni düzenlemeler isteniyor. 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) Genel Başkanı Numan Gökmen öğretmenlerin sorunlarını ve taleplerini yaptığı açıklamalar ile bir kez daha gündeme getirdi.

KAMU ÇALIŞANLARINA KİRA YARDIMI DERHAL YAPILSIN

“Kamu çalışanlarının maaşları enflasyon artı refah payı olarak yeniden güncellenmelidir” diyen ÖĞDER Genel Başkanı Numan Gökmen, “Hayat pahalılığının arttığı şu günlerde öğretmenlerimize ve kamu çalışanlarımıza kira yardımı derhal yapılmalıdır. Ücretli öğretmenlerimizin mağduriyetleri giderilmeli, tüm öğretmenlerimizin ek ders ücretleri en az 100 Türk lirası olarak hesaplanmalıdır.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Ayrıca eğitim ödeneği kadrolu-ücretli ayrımı yapılmaksızın bir maaş olarak herkese verilmelidir. Milli eğitimin ana umdesi ahlaklı ve manevi nesiller yetiştirmek olmalıdır. ÖĞDER olarak bütün mücadelemiz; neslimizi ifsattan kurtarıp, ahlaklı ve maneviyatlı olarak yetiştirmektir” ifadelerini kullandı.

BİLGEHAN KİRİŞCİ / MİLLİ GAZETE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum