Liseli genç kız, okulun penceresinden atlayarak intihar etti!

Liseli genç kız, okulun penceresinden atlayarak intihar etti!
Mersin'de 10. sınıf öğrencisi A.B. sınıf penceresinden atlayarak intihar etti. Lise öğrencisi kızın hayatını kaybettiği olayda, öğrenci velisinin okul müdürü odasında görüşme yaptığı ve okula öğrencinin karıştığı bir kavga nedeniyle çağrıldığı bildirildi.

Mersin'de bir kız öğrenci arkadaşlarıyla kavga ettiği gerekçesiyle, okul müdürü öğrenci velisini okula çağırdı. Okul müdürü ile veli görüşme sağladığı esnada öğrenci, 3. kattaki sınıf penceresinden kendini aşağıya bıraktı. Ağır yaralanan 10. sınıf öğrencisi ambulansla hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Olaya ilişkin milli eğitim müdürlüğü soruşturma başlatıldı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden olaya ilişkin yapılan açıklamada; ''3 arkadaşı ile kavga etmesi üzerine A.B'nin velisinin bilgi verilmek üzere okula çağrıldığı belirtilerek, "Okul müdürü ile velinin görüşme yaptığı saat 12.00 sularında, A.B. isimli öğrencimiz 3. katta bulunan 10/B sınıfının penceresinden atlamıştır. Okul idaresi tarafından ivedilikle ambulans çağrılmış, emniyet güçlerine haber verilmiştir. Ambulansla Mersin Şehir Hastanesi'ne götürülen öğrencimiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Yaşanan bu elim olay ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.'' denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.