Milli eğitim müdüründen, öğretmenlere örnek uygulama!

Milli eğitim müdüründen, öğretmenlere örnek uygulama!
Samsun Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan proje kapsamında, öğretmenlere ücretsiz yüzme kursu verilecek. Proje ortağı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ilk etapta 250 öğretmen kurs verilmesine yönelik imzalar atıldı

Samsun Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile imzaladığı protokol ile öğretmenlere ücretsiz yüzme kursu imkanı sunuyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, antrenör eşliğinde gerçekleştireceği "Yüzme Bilmeyen Öğretmen Kalmasın Projesi" ile tüm öğretmenlere yüzme becerisi kazandırmayı hedefliyor.

26 Aralık Salı günü başlayan projenin detayları incelendiğinde, yüzme kursları Atakum'da yer alan Samsun Olimpik Yüzme Havuzunda verilecek ve toplamda 8 hafta boyunca sürecek. İlçe müdürlüğünden edinilen bilgiye göre ilk etapta yüzme kurslarından 250 öğretmenin faydalanması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum