Okulda Skandal! Polis, Müdürü Gözaltına Aldı!

Okulda Skandal! Polis, Müdürü Gözaltına Aldı!
Büyükçekmece’de skandal olay: Okul müdürü velileri ve öğrencileri hastanelik etti...

Veli ve Öğrencileri Darp Eden Okul Müdürü Polis Tarafından Gözaltına Alındı

İlk ve Ortaokulu'nda deprem tatbikatı sırasında gürültü yaptığı iddiasıyla okul müdürü tarafından darp edildiği öne sürülen 14 yaşındaki öğrenci ve velisi arasında olaylı bir gelişme yaşandı.

Büyükçekmece'de bulunan Batıköy Memurdan Armağan İlk ve Ortaokulu'nda deprem tatbikatı sırasında gürültü yaptığı iddiasıyla okul müdürü tarafından darp edildiği öne sürülen 14 yaşındaki öğrenci ve velisi arasında olaylı bir gelişme yaşandı. Olayın ardından 3 öğrenci velisi daha çocuklarına yönelik darp gerekçesiyle okul müdürü hakkında suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre, deprem tatbikatı sırasında Semih U. (14) ve arkadaşlarının gürültü yapması üzerine okul müdürü E.G., öğrencilere uyarıda bulunarak müdahale etti. Ancak olay daha sonra kontrolden çıkarak, öğrenci Semih U.'nun babası Hakan U. ile müdür arasında kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada Hakan U., müdür tarafından gözünden ağır yaralandı ve olaya müdahale eden diğer öğretmenler de şiddet uyguladığı iddiasıyla suçlanıyor.

Olay sonrasında okula çağrılan polis ve sağlık ekipleri, veli Hakan U.'yu hastaneye kaldırırken, Semih U.'nun ayağında da çatlak oluştuğu belirlendi. Bu gelişmelerin ardından yaşanan olaya şahit olan 3 öğrenci velisi, çocuklarına yönelik şiddet ve hakaret iddiasıyla okul müdürü hakkında suç duyurusunda bulundu.

Okul müdürü E.G. ise gözaltına alınırken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.