Samsun'da korkunç olay! 6. kattan atlayan kadın öğretmen hayatını kaybetti

Samsun'da korkunç olay! 6. kattan atlayan kadın öğretmen hayatını kaybetti
Samsun'da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sümeyra Güven, 6. kattan atlayarak intihar etti.

Karasamsun Mahallesi'nde yaşanan olayda, eşinin kayıp başvurusu yaptığı 1 çocuk annesi öğretmen Sümeyra Güven, bir sitenin arka bahçesinde ölü olarak bulundu.

Samsun'un İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi'nde, Köksal Ersayın Anadolu Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan 1 çocuk annesi Sümeyra Güven (38), dün evinden arkadaşını ziyaret etmek üzere ayrıldı. Ancak kendisinden bir haber alamayan eşi Hüseyin Güven, durumu dün akşam polis merkezine bildirerek eşinin kayıp olduğunu belirtti.

Bugün sabah saatlerinde, 11 katlı Işıtan Sitesi'nin arka bahçesinde hareketsiz yatan bir kadının fark edilmesi üzerine site sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yerdeki kadının, kayıp başvurusu yapılan öğretmen Sümeyra Güven olduğunu tespit etti. Ne yazık ki, Güven'in hayatını kaybettiği belirlendi. Sümeyra Güven'in cansız bedeni, polis ve savcının incelemelerinin ardından otopsi için Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Öğretmenin görev yaptığı okula yakın olması nedeniyle, Işıtan Sitesi'nin 6. katından kendini atarak intihar ettiği tahmin ediliyor.

Soruşturma Devam Ediyor
Polis ekipleri, Güven'in ölümüyle ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Öğretmenin ani ölümü ve özellikle intihar ihtimali, yetkililer tarafından titizlikle inceleniyor. Güven'in son zamanlardaki ruh hali ve çevresindeki olaylar üzerinde durularak, olayın netleştirilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum