Şube müdürü, şef ve müfettiş maaşları ile yönetici atama yönetmeliği hakkında açıklama

Şube müdürü, şef ve müfettiş maaşları ile yönetici atama yönetmeliği hakkında açıklama
Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, şube müdürü, şef ve müfettiş kadrolarında görev yapanların özlük haklarında iyileştirme yapılması çağrısında bulundu. Yavuz ayrıca yönetici atama yönetmeliğinde değişiklik yapılması gerektiğini söyledi.

Eğitim-Bir-Sen Yalova Şubesi’nin genişletilmiş il divan toplantısına katılan Genel Sekreter Talat Yavuz, burada yaptığı konuşmasında şube müdürü, şef ve müfettiş maaşlarına değindi. Talat Yavuz ayrıca ek ders ücretlerine zam ve yönetici atama yönetmeliğinde değişiklik talebinde bulundu.

Konuşmasında acil çözüm bekleyen sorunlara da değinen Yavuz;

ŞUBE MÜDÜRLERİNE UZMAN ÖĞRETMEN HAKKI

''Öğretmen iken şube müdürlüğü kadrolarına atananlara uzman ve başöğretmenlik için başvuruda bulunma hakkı verilmelidir.

ŞUBE MÜDÜRÜ, ŞEF VE MÜFETTİŞ MAAŞLARI

Şube müdürlerinin, şeflerin ve müfettişlerin mali haklarında artış sağlanmalıdır.

EK DERS ÜCRETLERİNE ZAM

Eğitim çalışanlarına yönelik şiddete karşı etkin ve caydırıcı düzenleme yapılmalıdır. Ek ders esasları yeniden düzenlenerek birim ücret artırılmalıdır.'' dedi.

YÖNETİCİ ATAMA YÖNETMELİĞİ

Yavuz konuşmasının devamında, okulların bütçe sorununun çözüme kavuşturulması, yönetici görevlendirme yönetmeliğinin değişmesi gibi konularda daha fazla zaman geçirilmeden çalışma yapılması, sorunların çözümü noktasında adım atılması gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum