Emlak Yönetimi mezunları Milli Emlak'a 2000 atama istiyor! 1 kişilik alım istemiyor..

Emlak Yönetimi mezunları Milli Emlak'a 2000 atama istiyor! 1 kişilik alım istemiyor..
Emlak Yönetimi mezunları Milli Emlak'a 2000 atama istiyor! Tapudaki gibi 1 kişilik alım gibi hayal kırıklığı yaşamak istemiyor.

Sayın Yetkililer, 

Bizler her yıl binlerce mezun veren emlak yönetimi mezunlarıyız. Devletimizin nitelikli meslek elemanı yetiştirmek adına kurduğu 3301 nitelik kodlu emlak ve emlak yönetimi programı mezunları olarak ciddi bir atama sorunu ile karşı karşıyayız. 

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

İstihdam alanımız sadece Milli Emlak Genel Müdürlügü ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlügü. Bunların dışında hiçbir kamu kurumu bizleri istihdam etmemektedir. 40.000'i aşkın mezun bu iki kurumun yaptığı az sayıda personel alımlarına yerleştirmek için okuduk. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 3301 nitelik kodlu emlak yönetiminden sadece 1 kişilik alıma çıkmıştır. Bizleri çok üzmüştür. Kamuya atanabilmek için okuduk. Milli emlak'a 2000 Atama bekliyoruz 

Son 5 yıldır emlak yönetiminden kadrolu personel alımı yapmayan, iki yılda ise emlak yönetimi programından sadece 1 kisilik sözleşmeli büro personeli ataması yapan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne artık sadece tapu mezunları alacaklarını söylediler. Milli Emlak Genel Müdürlüğü de yapılacak olan alımda bizlere kadro vermeyeceğini duyurdu oysa ki emlak yönetimi bölümünden atanan arkadaşlardan il müdürleri memnuniyetlerini dile getiriyorlar 3301 nitelik kodlu emlak ve emlak yönetimi mezunlarının tercih edilmesini talep ediyoruz. Bizler bu kurumlara atanabilmek için okuduk. Meslek elemanı olarak yetiştirildik ve atanan arkadaşların başarıları bölümün ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.Lütfen sesimize ses olun. 

Emlak Yönetimi mezunları Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Milli Emlak Genel Müdürlüğünün öz evlatlarıdır. Onbinlerce mezun genç atama bekliyor.

Emlak ve emlak yönetimi mezunları

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.