Karayolları ve Devlet Demiryollarına, Harita ve Kadastro Teknikeri Ataması Yapılacak mı?

Karayolları ve Devlet Demiryollarına, Harita ve Kadastro Teknikeri Ataması Yapılacak mı?
Karayolları Genel Müdürlüğü ile Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğüne harita ve kadastro teknikeri ataması yapılıp yapılmayacağına ilişkin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na soru önergesi yöneltildi.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 

Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98. TBMM İçtüzüğü'nün 96. Maddeleri gereğince Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim. Av/Sevda ERDAN KILIÇ /İzmir Milletvekili 

3319 nitelik koduna sahip Harita ve Kadastro Teknikerleri Bakanlığınıza bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü ve Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü'nde istihdam edilebilmektedir. 

Bu bağlamda; 

1- Karayolları Genel Müdürlüğü'nün 2022 yılında herhangi bir atama planlaması var mıdır? 

2- Karayolları Genel Müdürlüğü'nde Harita ve Kadastro Teknikeri istihdamı sağlanacak mıdır? Sağlanacaksa kaç kontenjan ayrılacaktır? 

3- Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü'nün 2022 yılında herhangi bir atama planlaması var mıdır? 

4- Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü'nde Harita ve Kadastro Teknikeri istihdamı sağlanacak mıdır? Sağlanacaksa kaç kontenjan ayrılacaktır? 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.