MHP Tarım Bakanından Atama Talebinde Bulundu

MHP Tarım Bakanından Atama Talebinde Bulundu
Her gün veteriner hekimlerden, ziraat, gıda ve su ürünleri mühendisi genç arkadaşlarımızdan mesajlar alıyoruz. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından atamalarının ne zaman yapılacağını soruyorlar. Konuyla ilgili olarak MHP Milletvekilleri TBMM'de yaptıkları konuşmada 2021 yılında Tarım Bakanlığına personel alınması talebinde bulundular.

TARIM BAKANLIĞI KADRO AÇMALIDIR!

MHP GRUBU ADINA MEHMET CELAL FENDOĞLU (Malatya) – Tarım ve Orman Bakanlığı ile Bakanlığımıza bağlı kurumlarımızın bütçeleri üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına söz almış bulunmaktayım...Son olarak, atanmayı bekleyen ziraat, orman ve gıda mühendisleri, inşaat mühendisleri, veteriner hekimler, gıda, tarım, orman ve hayvancılıkla ilgili teknikerler için ihtiyaç nispetinde kadro açılmalıdır.

SEFER AYCAN (Kahramanmaraş) – Tarımsal verimin artması için bilimsel tarım teknik destek ve denetimi için ziraat mühendisi ve veteriner hekim istihdamının artmasını düşünüyor musunuz? 2021 yılında kaç ziraat mühendisi…

10 BİN 551 ATAMA SÖZÜ

AYHAN BARUT (Devamla) – Değerli milletvekilleri, parlamenter sistemdeki Hükûmetiniz döneminde ziraat, gıda, veteriner hekim, su bilimleri mühendisleri ve tekniker ve teknisyenlere 10.551 atama sözü verildi, beş yılda 2.300 civarında atama yapıldı. Ben bir ziraat mühendisiyim, her yıl 5 bine yakın ziraat mühendisinin mezun olduğu bir yerde

Kamubiz.com ÖZEL / ANKARA
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.